VARËSE RROBASH DERË

Kod 34-40050
Model GANN
Tip MM-010
Përbërje metal
Përmasa 500 x 80 mm
Ngjyrë gri dhe bordeaux
 
ProdhuesMastor GANN eksport import LTD Shkup
Hetim (Order)
Hetim (Urdhër) e lidhur me VARËSE RROBASH DERË