Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Даска за пеглање еднобојна


Опис: Даска за пеглање
Модел: Casa Linea
Тип: MM-700
Состав: Иверка 16мм, памучно платно 100%, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла
Простор за пеглање: 1140х320мм
Висина: Три (3) нивоа
Еднобојни: Црна, бордо, црвена, жолта, пинк и светло зелена.
1 година гаранција.
Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).
Производител: Мастор ГАНН - Скопје.

    Прашање (Нарачка)

    Прашање (нарачка) во врска со Даска за пеглање еднобојна.