Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Даска за пеглање


Опис: Даска за пеглање
Модел: GANN
Тип: MM-007
Состав: Иверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла
Простор за пеглање: 1140х320мм
Висина: Три (3) нивоа
Даските имаат повеќе различни дезени.
1 година гаранција.
Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).
Производител: Мастор ГАНН ДООЕЛ  Скопје.

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Даска за пеглање.