Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Мини даска за пеглање

ПРОИЗВЕДЕНО ВО  МАКЕДОНИЈА
 Шифра:
15-90081.
 Опис:
Мини даска за пеглање правоаголна форма.
 Модел:
GANN
 Тип:
MM-005.
 Состав:
иверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, пластични ногарки.
 Димензии:
650x240х40мм
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 200 даски можеме да договориме истата да биде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
 Производител:
 Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје.