Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

ХОТЕЛИЕРСКА ДАСКА

ПРОИЗВЕДЕНО ВО  МАКЕДОНИЈА
 Шифра:
15-90051.
 Опис:
Хотелиерска даска.
 Модел:
GANN
 Тип:
RG-004.
 Состав:
Иверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, пластични ногарки, метален држач за пегла.
 Димензии:
650x240х40мм.
Хотелиерската даска (даска за хотели, мотели, хостели и др...) е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има пластични ногарки со висина од 4 см така да може да се користи за пеглање и на сите површини мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само 1.7 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 200 даски можеме да договориме истата да биде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
 Производител:
 Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје.