Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Сунѓер со диспанзер


Опис: Сунѓер со диспанзер.
Модел: GANN
Тип: MM-004
Пакување: Мастер кутија 24 парчиња.
Состав: Пластика, сунѓер со абразив.
Должина: 250 мм.
Сунѓер со диспанзер за миење садови со удобна рачка, идеален за чистење на чинии, чаши, прибор за јадење, тенџериња, тави, скари...
Практичен и може да се употреби од повеќе страни, сунѓерот се заменува.
Лесен за употреба: Само отворете го капачето и наполнете го диспанзерот со средство за миење садови и повторно затворете го.
Средството за миење садови под вакум или со лесно притискање автоматски тече во сунѓерот.
Истиот е подобен бидејќи штеди на средство за миење садови и се избегнат долгиот контакт со вода и средство.
Производител: Мастор ГАНН - Скопје.

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Сунѓер со диспанзер.