Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

СУНЃЕР СО ДИСПАНЗЕР

ПРОИЗВЕДЕНО ВО  МАКЕДОНИЈА
 Шифра:
 15-50000.
 Опис:
 Сунѓер со диспанзер.
 Модел:
 GANN
 Тип: MM-004
 Пакување:
 Мастер кутија 24 парчиња.
 Состав:
 Пластика, сунѓер со абразив.
 Должина:
 250 мм.
Сунѓер со диспанзер за средство за миење садови со удобна рачка, идеален за чистење на чинии, чаши, прибор за јадење, тенџериња, тави, скари... Практичен и може да се употреби од повеќе страни, сунѓерот може да се замени.
Лесен за употреба: Само отворете го капачето и наполнете го диспанзерот со средство за миење садови и повторно затворете го. Средството за миење садови под вакум или со лесно притискање автоматски тече во сунѓерот.
Истиот е подобен бидејќи штеди на за средство за миење садови и е избегнат долгиот контакт со вода и средство.
 Производител:
 Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје.