Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

РЕЗЕРВИ СУНЃЕР БЕЗ АБРАЗИВ

ПРОИЗВЕДЕНО ВО  МАКЕДОНИЈА
 Шифра:
 15-50002.
 Опис:
 Резерви сунѓер без абразив.
 Модел:
 GANN
 Пакување:
 Мастер кутија 36 парчиња сет (2).
 Состав:
 Пластика, сунѓер без абразив.
 Димензии:
 90 х 55 х 30 мм.
Резерва сунѓер со абразив, идеален за чистење на чинии, чаши, прибор за јадење, тенџериња, тави, скари...
Лесен за употреба: Заменете го стариот сунѓер со нов и прицврстете го на пластичната рачка. Служи како замена за веќе употребените.
 Производител:
 Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје.