Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Даска за пеглање

ПРОИЗВЕДЕНО ВО  МАКЕДОНИЈА
 Шифра:
15-90041.
 Опис:
Даска за пеглање.
 Модел:
GANN
 Тип:
RG-002.
 Состав:
Иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла.
 Простор за пеглање:
1140х320мм.
 Висина:
Три (3) нивоа.
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 400 даски (на годишно ниво) можеме да договориме истата да биде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
Даските се со 1 година гаранција. Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).
 Производител:
 Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје.