Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Миксер за пијалоци 30w


Опис: Миксер за пијалоци.
Модел: GANN
Тип: RG-401.
Пакување: Мастер кутија 12 парчиња.
Боја: Бела, црна, црвена.
Моќност: 220V-50Hz-30W.
Брзини:    1
Oдличен за правење сите видови на кафиња, коктели, милкшејк и др...
1 година гаранција.
Состав: ABS пластика, Инокс 18/10
Одобрение од дирекција за храна:
МИКСЕР ЗА ПИЈАЛОЦИ
МИКСЕР ЗА ПИЈАЛОЦИ
Производител: Мастор ГАНН ДООЕЛ - Скопје.

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Миксер за пијалоци 30w.