Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Навлака за пеглање


Опис: Навлака за пеглање.
Состав: Термометал платно и сунгер.
Навлака за пеглање со термометал изолација.
Димензии: 1400 х 520 мм (±).
Системот на врзување со конец.
Производител: Турција

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Навлака за пеглање.