ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ MM-008

 Шифра15-90080
 Модел
GANN
 ТипMM-008
 Составиверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла
 Простор за пеглање1140х320мм
 Висинатри (3) нивоа
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 400 даски (на годишно ниво) можеме да договориме истата да биде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
Даските се со 1 година гаранција. Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).
 Производител Мастор ГАНН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ MM-008