ХОТЕЛИЕРСКА ДАСКА

Шифра
 15-90051
Модел
 GANN
Тип
 RG-004
Боја
 Сива
Состав
 Иверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, пластични ногарки, метален држач за пегла
Димензии
 Должина 490 до 690мм, ширина x 240мм висина х 45мм
Изработка и цената на даската зависат од димензијата и количината.
Хотелиерската даска (даска за хотели, мотели, хостели и др...) е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има пластични ногарки со висина од 45мм така да може да се користи за пеглање и на сите површини мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се вметне било кој орман, позади работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само 1,5 кг.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
Производител
Мастор ГАНН - Скопје
    Прашање (Нарачка)
    Прашање (нарачка) во врска со ХОТЕЛИЕРСКА ДАСКА