СУНЃЕР СО ДИСПАНЗЕР

Шифра15-50000
Модел GANN
Тип MM-004
Паковање Мастер кутија 24 парчиња
Состав пластика, сунѓер со абразив
Должина 250мм
Сунѓер со диспанзер за средство за миење садови со удобна рачка, идеален за чистење на чинии, чаши, прибор за јадење, тенџериња, тави, скари... Практичен и може да се употреби од повеќе страни, сунѓерот може да се замени.
Лесен за употреба: Само отворете го капачето и наполнете го диспанзерот со средство за миење садови и повторно затворете го. Средството за миење садови под вакум или со лесно притискање автоматски тече во сунѓерот.
Истиот е подобен бидејќи штеди на за средство за миење садови и е избегнат долгиот контакт со вода и средство.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
ПроизводителМастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје

 

Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со СУНЃЕР СО ДИСПАНЗЕР