РЕЗЕРВИ СУНЃЕР СО АБРАЗИВ

Шифра15-50001
Модел GANN
Пакување Мастер кутија 36 парчиња сет (2)
Состав пластика, сунѓер со абразив
Димензии 90 х 55 х 35 мм
Резерва сунѓер со абразив, идеален за чистење на чинии, чаши, прибор за јадење, тенџериња, тави, скари...
Лесен за употреба: Заменете го стариот сунѓер со нов и прицврстете го на пластичната рачка. Служи како замена за веќе употребените.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.
ПроизводителМастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје
Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со РЕЗЕРВИ СУНЃЕР СО АБРАЗИВ