ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ RG-002

 Шифра 15-90041
 Модел GANN
 Тип RG-002
 Состав иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла
 Простор за пеглање 1140х320мм
 Висина три (3) нивоа 85-80-75 см
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 400 даски (на годишно ниво) можеме да договориме истата да иде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
Даските се со 1 година гаранција. Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).
 Производител Мастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје
Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ RG-002