МИКСЕР ЗА ПИЈАЛОЦИ 30W

Шифра 15-40001
Модел GANN
Тип RG-401
Паковање
Мастер кутија 12 парчиња
Боја бела, црна, црвена
Моќност 220V-50Hz-30W
Брзини 1
Oдличен за правење сите видови на кафиња, коктели, милкшејк и др...
1 година гаранција
Состав:
  • ABS пластика
  • Инокс 18/10

Одобрение од дирекција за храна

Производител    Мастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје
Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со МИКСЕР ЗА ПИЈАЛОЦИ 30W