Навлака за пеглање

Шифра20-10003
Моделнема
Типнема
Составтермо-метал платно
Димензии1400 х 520 мм (±)
  
Системот на врзување е со конец.
Навлака за пеглање со термометал изолација
ПроизводителТурција
Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со Навлака за пеглање