Услуги

Мастор ГАНН како фирма има тим кој се занимава и со регистрација на домени и изработка на веб-страни. Брендот е Макдомен.
Истиот изработува Веб-страни (Мрежни места - наречени и веб-страна според англ. web page) што представува документ во кој се содржат информации погодни за прелистување со помош на веб прелистувач (анг. browser). Овој документ најчесто е во HTML или XHTML формат и во себе содржи врски, хиперврски до други документи од каде ние се поврзуваме со целиот свет.
Страната односно доменот не е само име, тој е идентитет и бренд на вашата фирма. Доменот треба да е нешто што е уникатно, но сепак лесно да се запомни. Секоја веб-страна приклучена на интернет се идентификува преку сопствен домен и екстензија која прикажува од каде потекнува домен односно страната, па така .mk е екстензија за Македонски домени, .com е светски комерцијален домен, .org е домен за организации итн...

РЕШЕНИЕ СЕ-ВО-ЕДНО

Бесплатно: изработка на веб-страна, хостинг, домен, одржување...

НАЈДОБРО МЕСТО ЗА ВАШАТА СТРАНА

Одберете едно од нашите фино-скоцкани решенија!

НАЈДОБРАТА ВЕБ-ХОСТИНГ УСЛУГА

Брзина, сигурност, поддршка & повеќе!

Како Интернет-услужник Нашата цел е да направиме веб-страна која ќе ги има сите елементи на едно место:

    Домен
    Хостинг (веб-простор)
    Емаил адреси
    Изработка
    Брзина
    Безбедност
    Аналитика
    Одржување

Повеќе можете да погледнете на кликнувајки на линкот долу:

WWW.MAKDOMEN.COM

ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЈА НА МРАЗ

 

WWW.MRAZ.MK

ПРОДАЖБА НА ЛЕДОМАТИ SCOTSMAN

 

WWW.SCOTSMAN.MK