Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

Нож Алфа

Опис: Нож
Модел: Алфа
Состав: Инокс 18/0
Тежина:
Пакување: 12 парчиња
Цена без ДДВ: 20 денари
Залиха: ±3,000 парчиња