Модел  GANN Тип  RG-401 Боја  бела, црна, црвена Моќност  220V-50Hz-30W Брзини  1 Oдличен за правење сите видови на кафиња, коктели, милкшејк и др...
 Модел  Тип  RG002  Состав  иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм  Димензии...

Задоволни купувачи

Адреса: бул.В.С.Бато 5 лок.6 Место: Скопје Факс: 02 2431478 Мобилен : 070 379342 Локација: Ново...

Биди прв, пријави се

 

Контакт

 
Мастор ГАНН,
ул. Горно Лисиче бр. 148Б
1000 Скопје,  Македонија
тел: +389 70 363 282
Емаил: gann@gann.mk

Македонски производи

Фејсбук

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.